Taxi naar Schiphol

Goedkoop en goed taxi naar Schiphol.

U zoek een goedkope taxi naar Schiphol maar ook een betrouwbaar taxibedrijf wat service geeft en betrouwbaar is. Taxi2move bestaat al geruime tijd en heeft verschillende vaste klanten. Een goedkope Schipholtaxi kunt u overal bestellen maar nog belangrijker is dat de taxi op tijd bij u voor de deur staat. Wij doen ons uiterste best om dat te realiseren!

Vervoer naar Schiphol.

Voor uw taxi naar Schiphol bent u aan het juiste adres. Wij bieden u taxivervoer aan naar Schiphol vanaf een 4 persoons personenwagen tot en met een taxi bus waar 8 personen in kunnen worden vervoerd. Wij bieden voor u taxi naar Schiphol vaste tarieven aan, welke u op de taxi prijzen pagina kunt laten uitrekenen.

Taxi naar Schiphol met luxe taxi of een taxi busje.

Voor uw taxivervoer bieden wij vanaf de personenwagen aan waar 4 passagiers in kunnen worden vervoerd. Heeft u meer bagage of bent u met meer mensen dan bieden wij u de 6 persoons Schipholtaxi bus aan. Heeft u nog meer ruimte of zitplaatsen nodig voor de taxi naar Schiphol, dan kunt u de 8 persoons Schiphol taxibus selecteren. In het geval u met 8 personen reist en erg veel bagage mee moet nemen dan kunt u zelf om een verlengde 8 persoons bus per email vragen. U ziet ruimte genoeg en u kunt bij ons tot voor een dag van u vertrek de Schipholtaxi bestellen!

Voordelig taxivervoer.

Omdat u bij ons niet de prijs van de taximeter betaald maar een lagere kilometerprijs, kunt u vooraf de prijs van een taxirit uitrekenen op onze website. Onze taxi tarieven zijn dus altijd goedkoper dan dat u in de eerste de beste taxi op een Schipholtaxi op Schiphol stapt. Onze prijzen van de taxibusjes zijn vanaf 5 personen zelfs vaak goedkoper dan een deeltaxi. Een groot nadeel van een deeltaxi is dat u met vreemde mensen in een busje zit en langs meerdere adressen moet rijden voordat u op bijvoorbeeld de eindbestemming Schiphol aankomt.

Kijk en vergelijk: Ook hier kunt u eens kijken voor een goedkope taxi naar Schiphol !

De service die normaal is.

Buiten de voordelige prijzen willen wij u natuurlijk ook taxiservice aanbieden. De taxichauffeurs die voor Taxi2Move rijden hebben meerdere jaren ervaring en brengen u zonder omwegen comfortabel van A naar B. Met het in en uitstappen helpen de chauffeurs graag een handje mee en zullen u het gesleep met de bagage graag uit handen nemen. In alle taxi’s zitten navigatie systemen zodat als de chauffeur → Ga verder met lezen het even niet weet hij toch altijd bij u voor de deur kan komen.

Zakelijke klanten bestellen ook hun taxi naar Schiphol.

Zakelijke klanten maken ook van onze taxi en Schiphol taxi diensten gebruik. Of het nu de taxi naar Schiphol of van Schiphol is of naar het bedrijf of naar een nadere locatie het kan allemaal. Ook worden onze nette Schipholtaxi busjes vaak ingezet als er meerdere gasten naar Nederland komen en bv naar een congres vervoerd moeten worden. Voor bedrijven bieden wij aanvullende taxidiensten aan, zoals het betalen met credit card of het op rekening laten tijden van een taxirit. toch altijd bij u voor de deur kan komen. Als extra service kan er een chauffeur bij aankomst op Schiphol, de klanten met een naambordje gaan opwachten bij de meetingpoint of de aankomsthal. Vooral zakelijke opdrachtgevers maken hier gebruik van.

Voor uw taxi naar Schiphol bent u aan het juiste adres!