Taxi busjes

Taxibusjes, makkelijk, Goedkoop en Comfortabel.

Met onze taxibusjes reist u makkelijk comfortabel en Goedkoop van bv huis of hotel naar Schiphol. Wij hebben al taxibusjes voor 4 en 5 passagiers, dit zijn taxibusjes of MPV’s genoemt, waar buiten de personen om ook meer bagage kan worden vervoerd dan in een personenwagen. De daarop volgende taxibussenzijn de 6 en 8 persoons taxibusjes. Op aanvraag zijn er zelfs ook verlengde 8 persoons Schiphol taxibussen te huren, zodat er nog meer bagage mee kan worden genomen met bv uw Schipholtaxi. Wij hebben taxibussen in allerlei varianten, zodat u comfortabel met uw gezin of zakenrelaties vervoert kunt worden.

Alle aangesloten chauffeurs werken met navigatie systemen in de taxibus, dus weten altijd overal in europa de weg te vinden als de taxi chauffeur het zelf even niet weet. Het merk Schiphol taxibus wat wij veel gebruiken voor de 6 persoons is de Mercedes Viano en Vito. De 8 persoons taxibussen zijn meestal van het merk Opel of Renault. Kleinere taxibussen, de MPV’s, zijn meestal van het merk Hyundai Santa Fe en de Crysler Voyager, stuk voor stuk een goede taxibus. Wist u trouwens al dat wij ook uw taxi vanaf Schiphol verzorgen ?

Goedkoop met de Taxibus naar het opgegeven adres.

De prijzen van onze Schiphol taxibussen zijn vaak nog goedkoper dan een deeltaxi service, zoals Schiphol travel taxi, terwijl u bij ons een privé Schipholtaxi of taxibus heeft, die meteen zonder omwegen naar het door uw opgegeven adres rijdt. Met een deel taxibus is dit helaas niet het geval, u kunt niet bepalen hoe laat u wordt opgehaald en rijdt langs meerdere adressen naar Schiphol met allemaal onbekende mensen in de taxibus. Bij ons bepaald u hoe laat de Schiphol taxibus bij u voor de deur moet staan en rijdt u natuurlijk met uw gezin of zakenrelaties meteen door naar Schiphol. Met de komst van de nieuwe luchthaven Lelystad Airport zal er ook meer taxivervoer die kant op nodig zijn. Bij Taxibestellen kunt u makkelijk een taxibus voor een vast tarief bestellen.

De prijs van de Schiphol taxibus weet u van te voren en berekend u op onze site.

Onze Schiphol taxibusjes prijzen kunt u gewoon op onze internet site uitrekenen. Dit zijn vaste prijzen en gelden 7 dagen in de week 24 uur per dag. Dit is heel wat anders dan de meeste lokale taxibedrijven aanbieden omdat deze met een taximeter rijden. Op Schiphol kan met ook wel in de eerste de beste taxibus stappen maar ook daar weet je van te voeren nooit wat de taxirit gaat kosten omdat er met een taxi meter gereden wordt. De taximeter tarieven voor taxibussen zijn in de regel ook nog eens hoger dan de personenwagen tarieven.

Zakelijke klanten bestellen ook bij Taxi2Move.

Ook zakelijke klanten boeken bij ons regelmatig een ruimere taxibus om bijvoorbeeld vanaf de luchthaven met meerder personen naar het bedrijf vervoert te worden. Luxe busjes zijn ook aanwezig. Een voorbeeld daarvan is de 5 persoons Chysler Voyager of Mercedes Viano, waarin alle luxe aanwezig is. U ziet, ook voor een goedkope taxibus of kleiner taxibusje bent u bij ons aan het goede adres!