schiphol

Taxi Amsterdam.

Bij onze taxi centrale kunt u een taxi reserveren voor in Amsterdam en omstreken. Dat wil zeggen, of u nu een taxi nodig heeft om bijvoorbeeld van huis naar het Centraal station in Amsterdam te gaan of naar Amsterdam Rai vervoert wilt worden, of van uw huis adres in Amsterdam naar Rotterdam , Utrecht of Almere etc. het kan allemaal. taxivervoer in Amsterdam bieden → Ga verder met lezen


taxi
Taxibusjes in Amsterdam.

Ook grotere groepen mensen kunnen wij makkelijk vervoeren. Voor Amsterdam hebben wij taxi busjes t/m 8 personen beschikbaar voor groepsvervoer. U heeft de keus uit een 6 persoons taxi bus en een 8 persoons taxi bus. Mocht u met minder dan 6 personen vervoerd willen worden maar u heeft toch veel bagage dan zijn er ook MPV's beschikbaar, waar 4 tot 5 personen in kunnen met meer bagage dan in een → Ga verder met lezen


Schipholtaxi
Avondje op stap in 'Amsterdam' met de 'Taxi'.

Als u een avondje op stap wil naar bijvoorbeeld een disco in Amsterdam, dan voert uw gewoon u plaatsnaam en verder adres gegevens in, en bijvoorbeeld het Rembrandsplein of Leidseplein en u weet bij ons vooraf de prijs. In Amsterdam liggen de taxi tarieven ver uit elkaar door de nieuwe taxiwet. Als je op straat een taxi aanhoud kunnen de kosten bij deze taxi bedrijven variëren voor een stads ritje van 10 tot 30 euro, → Ga verder met lezen


Schipholtaxi
Goedkoper en service, een Amsterdamse Taxi.

Omdat de meeste Amsterdamse taxi's met de taximeter rijden weet je nooit van te voeren wat de prijs zal zijn. Tegenwoordig met de taxiwet 2000 weet je al helemaal niet waar je aan toe bent. Taxi2Move bied goedkopere taxi's in Amsterdam voor een vaste prijs. De Amsterdamse taxichauffeurs verlenen de service die vanzelfsprekend is, en u weet de prijs van te voren. Een vaste''goedkopere prijs' dus met een echte Amsterdamse taxi!


Zakelijke klanten bestellen 'Amsterdamse Taxi'.

Ook voor het zakenvervoer is onze Amsterdamse taxi service uitstekend. Regelmatig vervoeren wij de gasten van bedrijven in en rond Amsterdam met de taxi. Bijvoorbeeld van kantoor naar een hotel in Amsterdam of gewoon van het hotel naar een restaurant. Ook vip en limo taxi’s behoren tot de mogelijkheid.


Amsterdamse taxi chauffeurs, Service door ervaring.

In Amsterdam hebben wij chauffeurs rijden die al ruime taxi ervaring hebben, dus Amsterdam als taxichauffeur op hun duimpje kunnen. Ook de service wordt niet vergeten, de chauffeurs staan voor u klaar om bv een handje te helpen met de bagage etc. Voor de Amsterdamse taxi chauffeurs is het er allemaal niet makkelijker op geworden, hierdoor weten ze uit ervaring dat service nog belangrijker is geworden.


Steeds meer Amsterdamse taxi's met het TX-Keurmerk.

Als u een chauffeur met een TX-Keurmerk wenst dan is dit ook mogelijk, een groot deel van onze aangesloten Amsterdamse taxichauffeurs heeft dit Keurmerk, zodat u nog zekerder bent van de kwaliteit van de Amsterdamse taxi en de taxichauffeur. Al onze chauffeurs spreken Engels. Als u een taxi chauffeurs wilt huren die een bepaalde taal spreek voor bv een taxi rit met uw zaken relaties dan kunt u daarvoor een aanvraag bij ons doen, wij hebben zelf een chauffeurs die Japans spreken!


Schipholtaxi's en kwaliteit.

Onze Schiphol taxi's zijn nette auto's en van verschillende merken zoals Mercedes, BMW 5 serie, Opel, Chrysler en Hyundai Santa Fe. Stuk voor stuk gerenommeerde merken en van een goede kwaliteit. De Schiphol chauffeurs hebben meerder jaren ervaring en zijn netjes gekleed. Als onze taxi's zijn voorzien van navigatie systemen zodat als de chauffeur het even niet weet hij toch de weg naar uw huis kan vinden. Wilt u een Schipholtaxi met het TX-Keurmerk dan kunnen wij u daar ook in voorzien.