Schipholtaxi, goedkoop naar Schiphol.

Zoekt u een Schiphol taxi dan zit u hier aan het juiste adres. Voor een vast tarief naar Schiphol, en nog eens een stuk lager dan een reguliere taxi! De tarieven gelden 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Reist u met familie of vrienden die op andere adressen wonen, dan kunt u hier voor een apparte prijsopgaven bij ons opvragen. Met aankomsten op de luchthaven Schiphol bellen wij u standaard op na de landing. Zakelijke klanten laten hun gasten liever binnen opwachten door een chauffeur met een naambordje. Tegen een klein vergoeding is dat mogelijk.

Een Schiphol taxi is bij Taxi2Move goedkoop en makkelijk te bestellen. Bij onze pagina voor Schipholtaxi prijzen voert u gewoon uw adres. Makkelijker kan het om een taxi online te bestellen.

Taxi’s en taxi busjes.

Heeft u een taxibusje naar Schiphol nodig dan bieden wij Schiphol taxi busjes aan tot en met 8 personen. Dus als u met de hele familie of een aantal zakelijke collega’s naar Schiphol wilt dan is dit een comfortabele manier van reizen. Wij bieden de keuze uit een 6 en een 8 persoons taxibus. Op aanvraag kunt u zelfs een 8 persoons verlengde taxibus naar Schiphol naar Schiphol bestellen.

Schipholtaxi, goedkoop tarief.

Wij bieden altijd een goedkope vaste prijs voor uw Schipholtaxi naar Schiphol. De meeste taxibedrijven gebruiken de taximeter en zodoende weet u de taxi prijs nooit van te voren. Ook bij aankomst op Schiphol blijft het een verassing als u in de eerste de beste taxi stapt. Sinds de nieuwe taxi wet is de kwaliteit dramatisch gedaald met de Schipholtaxi’s en weet je nooit van te voren wat je moet betalen voor een taxi, terwijl dit wel de bedoeling was met de nieuwe taxiwet. Bij ons dus geen verassingen, gewoon online een taxi bestellen, goedkoop en voor een vaste prijs.

Tip: Kijk en vergelijk de tarieven. Op Schipholtaxi.Pro kunt u ook voordelig een taxi naar Schiphol bestellen. Professioneel Schipholvervoer tegen een scherp tarief!

Nu ook vanuit het buitenland kunnen onze toeristen en de zakenmensen nog makkelijker en voordelig hun Taxi to the Airport bestellen.

Schipholtaxi en zakelijke klanten.

Zakelijke klanten bestellen ook online hun Schipholtaxi bij Taxi2Move. Soms alleen en soms met collega’s die onderweg instappen. Ook de Schiphol taxi busjes worden zakelijk vaak ingezet om bijvoorbeeld grotere groepen naar een congres of hotel te vervoeren. Voor de zakelijke klanten hebben wij aanvullende diensten zoals creditcard betaling of op rekening rijden. Uw gasten kunnen wij op Schiphol opwachten bij de Meetingpoint of de gate.

Tip: Nog even een tipje, wilt u goedkoper vliegen vanaf Schiphol? Vergelijk prijzen op Vliegtickets.com

Schipholtaxi’s en kwaliteit.

Onze Schiphol taxi’s zijn nette auto’s en van verschillende merken zoals Mercedes, BMW 5 serie, Opel, Chrysler en Hyundai Santa Fe. Stuk voor stuk gerenommeerde merken en van een goede kwaliteit. De Schiphol chauffeurs hebben meerder jaren ervaring en zijn netjes gekleed. Als onze taxi’s zijn voorzien van navigatie systemen zodat als de chauffeur het even niet weet hij toch de weg naar uw huis kan vinden.

Tip: Wilt u meer tips over de Schipholtaxi lees dan deze website. Hoe bespaar je op taxikosten en hoe herken je een goed taxibedrijf. Heeft u een lokale taxi nodig kijk dan eens bij de taxi.expert. Van standaard vervoer tot luxe VIP auto’s.

Een taxi is ideaal voor vervoer en kan vaak een goedkopere optie zijn dan zelf de auto ergens parkeren, bijvoorbeeld voor als je op reis gaat via Schiphol. Vaak is het handig direct een retour te boeken, gezien je soms korting hierdoor krijgt bij verschillende taxi bedrijven.

Meer informatie over de Schiphol taxi Geschiedenis historie van de Schipholtaxi.