Schipholtaxi Partners

Schiphol Taxi en Taxi’s, op zoek naar partners.

Om meer bekendheid te krijgen willen wij graag links uitwisselen met andere site’s. U linkt naar ons en wij linken naar u. Stuur een linkverzoek naar info@taxi2move.nl. Heeft u uw chauffeurspas en wilt u zelfstandig chauffeur worden, dan kunt u bij ons in de VOF komen rijden. Voorwaarde is dat u zelf een auto/taxi inbrengt waar u zelf op gaat rijden. De meeste zelfstandigen die bij ons rijden werken omgeving Amsterdam/Schiphol. Via onder ander Taxi2move zullen wij u af en toe wat ritten aanbieden, als u aan onze regels voldoet.

Taxi2Move werkt met zelfstandige taxiondernemers.

Wij werken met een groot netwerk van zelfstandige taxichauffeurs die onze taxiritten rijden. Op deze manier hebben wij altijd wagens beschikbaar in alle soorten en maten. Ook zakelijk taxiritten kunnen wij op deze manier goed uitvoeren. Wij hebben contacten met chauffeurs met de mooiste taxi’s en deze chauffeurs werken op een hoog service niveau.

Taxi’s en rijscholen. Wil je het rijbewijs halen en taxi gaan rijden kijk dan eens op Rijschoolbouda.nl. Mooie aanbiedingen en service gericht!

Nog een tip is de Rijschool Wageningen. Professionele opleidingen om het examen snel te halen. Via deze school rijden er inmiddels ook als wat Schipholtaxi chauffeurs rond!

Rijschool Intense  verzorgt autorijlessen in Alphen aan den Rijn en omgeving. Wil je snel je rijbewijs halen meld je nu aan op rijschoolintense.nl en profiteer vandaag nog van een gratis 1e autorijles.

Interessante verwijzingen:

Rondreizen Ierland