Over Ons

Over onze Schipholtaxi, wie zijn wij.

Taxi2Move is een taxicentrale die zich geheel op het bestellen van een taxi middels internet richt. Wij zijn al zo’n 20 jaar actief in de taxi branche en hebben ervaring met de straattaxi, Schipholtaxi, en het zorgvervoer.

Goedkope Taxiservice.

Wij bieden een goedkope taxiservice voor een vaste prijs welke u op het internet kunt bestellen, of het nu een taxi naar het station is of een taxibusje met 8 personen naar Schiphol, of een andere luchthaven, bij ons kunt u het regelen, gewoon online achter de computer.

De consument, bedrijven en de taxiondernemer.

Taxi2Move laat de klanten en taxiondernemer elkaar vinden op het internet. Consument en het bedrijfsleven kunnen makkelijk online de taxi berekenen en bestellen. Vervolgens gaat de opdracht naar een aangesloten taxiondernemer die de opdracht gaat uitvoeren.

Taxi2Move let op de kwaliteit en de service.

Alle aangesloten taxiondernemers bij Taxi2Move zijn gecontroleerd op service en kwaliteit. Mocht er toch onverhoopt een probleem voor doen dan bemiddeld Taxi2Move tussen partijen.Taxi2Move is hier zelf geen partij in, omdat deze alleen bemiddeld tussen de klant die een taxi zoekt en de taxiondernemer die een klant zoekt. Alle taxiondernemers zijn aangesloten bij het landelijke meldpunt Taxiklacht.nl, zodat als de klant en taxiondernemer er samen niet uitkomen, een onafhankelijke commissie zich over de zaak kan buigen.

Info voor bedrijven.

Voor bedrijven zetten wij ons beste “Taxi” beentje voor. Wij proberen er alles aan te doen dat de door u gegeven opdrachten voor taxivervoer, goed en met de juiste service worden uitgevoerd. Als u specifieke wensen heeft zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo op een ontvangst bordje plaatsen, om uw gasten op te wachten op Schiphol, of een andere luchthaven, of andere zaken, dan staan wij altijd voor u klaar.

Zakelijke taxiritten voor een voordelige prijs.

Onze taxi prijzen kunt u gewoon op onze internet site uitrekenen, zowel voor de Schipholtaxi als voor ander vervoer, en zijn voor bedrijf en consument hetzelfde. Dit zijn vaste prijzen en gelden 7 dagen in de week 24 uur per dag. Dit is heel wat anders dan de meeste lokale taxibedrijven aanbieden, omdat deze met de taximeter rijden en men zodoende de taxi ritprijs nooit van te voeren weet. Ondanks onze lagere taxi tarieven verlenen wij toch de juiste taxiservice die u mag verwachten van een taxibedrijf.

Contant, met credit card, overschrijving of op rekening.

Voor zakelijke klanten bieden wij weer net iets meer betalingsmogelijkheden als voor de consument. Buiten de mogelijkheid om contant, met credit card of overschrijving te betalen kunt u als bedrijf ook bij ons op rekening rijden. Tijdens de boekingsprocedure kunt u dit eenvoudig aangeven in het bestelformulier, inclusief de gegevens waar de factuur naar toe moet worden gezonden. U ziet voor bedrijven zetten wij ons beste beentje voor!

Ga je liever niet met de taxi naar Schiphol? Wil je direct kunnen vertrekken nadat je geland bent op Schiphol.  Zoek dan een voordelige parkeerplaats in de omgeving van de luchthaven via http://www.vergelijkparkerenschiphol.com/.