Faq

Veel gestelde vragen over onze Schiphol en taxiservice

Hoe gaat het bij de aankomst op Schiphol, waar word ik dan opgewacht?

Standaard bellen u mobiel op om buiten af te spreken, dit is meestal in de buurt van het grote Panasonic tv scherm, welke u meteen zien als u naar buiten loopt op Schiphol. Zet de telefoon dan ook meteen na landing aan. Ook is het mogelijk om tegen een extra vergoeding, bij de Meetingpoint of gate mensen op te wachten. De meetingpoint is herkenbaar aan grote rode en witte blokken. Met gate bedoelen wij meteen na de schuifdeuren na de douane.

Hoe kan ik de Taxi betalen?

U kunt contant per rit aan de chauffeur betalen. Credit card is ook mogelijk maar dan wordt er 5% kosten in rekening gebracht i.v.m. bankkosten. Vooruitbetaling per bank is ook mogelijk. Bedrijven kunnen evt. op rekening rijden. Bij de bestelling komt u de mogelijkheden vanzelf tegen.

Wij moeten onderweg nog meer mensen ophalen, kan dat?

Ja, dat is mogelijk, aan het beging van uw bestelling kunt u meerdere adressen toevoegen, doet u dit wel in de juiste volgorde want dat kan u in de prijs schelen.

Zit er in alle Taxi’s een navigatie systeem in de auto.

In de meeste auto’s wel, zeg maar in 90% van onze auto’s.

Hoe gaat het met kinderstoeltjes?

De taxiwet zegt dat er geen kinderstoeltjes verplicht in een taxi hoeven te zitten. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel gebruik maken van de gordels, voor zover beschikbaar. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in een taxi los op de achterbank zitten. Als er geen gordels in de taxi aanwezig zijn, mogen alle passagiers, zowel volwassenen als kinderen, los op de achterbank zitten. Voorin een taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen de gordel gebruiken en kinderen kleiner dan 1,35 meter een goedgekeurd kinderzitje. Als er geen gordels in een taxi aanwezig zijn, mogen kinderen kleiner dan 1,35 meter niet voorin zitten, terwijl kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen in dat geval los voorin mogen zitten. Omdat er zoveel verschillende soorten en maten kinderstoeltjes zijn hebben wij die helaas dan ook niet. U eigen stoeltje kunt u wel meenemen maar wij kunnen deze niet in bewaring nemen