Verzekeren van taxi’s

Opzetten taxibedrijf en verzekeren

Bij het opzetten van een taxibedrijf moet u natuurlijk ook nadenken over eventuele negatieve gevolgen hiervan. Zo moet u rekening houden met voldoende personeel en moeten al deze personen een goede verzekering bezitten. Naast de personen moeten de taxi’s ook op een goede wijze verzekerd worden. Een degelijke autoverzekering voor een taxi is echter een stuk lastiger dan verwacht, want vaak wordt er een groot aantal taxi’s in één keer verzekerd. Wij zullen u adviezen geven om dit zo verstandig mogelijk aan te pakken, zodat u geen problemen zal ervaren bij eventuele ongelukken of schade.

taxichauffeurHet soort taxi dat  u gaat bezitten of in bezit heeft speelt natuurlijk mee in de hoogte van de autoverzekering. Bij een duurdere en nieuwe auto moet u rekening houden met een hoge maandelijkse premie, welke u naar beneden kunt halen door het eigen risico omhoog te doen.

Wij raden u aan om te kijken naar het type taxibedrijf dat u gaat opzetten. Wanneer u uzelf gaat richten op het duurdere segment klanten doet u er goed aan om een aantal duurdere auto’s aan te schaffen, want dit is wat de potentiële klant wil.

Gaat u enkel en alleen personen van en naar Schiphol brengen? Dan doet u er goed aan om een grote auto te kopen, want hierbij moet u ook rekening houden met de eventuele bagage van klanten. Zorg dus eerst dat u dit goed voor ogen heeft en hierna pas de auto’s gaat bekijken en bijbehorende verzekeringen.

Aanbieders vergelijken

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een type en model auto moet u nu de verzekeraars gaan bekijken. Waarschijnlijk heeft u meerdere auto’s die verzekerd moeten worden en u doet er goed aan om een aantal bedrijven een offerte te laten maken. Op deze manier weet u precies wat het aanbod is van de aanbieders en zult u nooit teveel betalen.

Tip: Voor een goedkope Schipholtaxi Goedkoopnaarschiphol

Wij raden u aan om in deze vergelijking zowel de grote, als de kleinere spelers op de markt te betrekken. De kleinere bedrijven zullen namelijk sneller met de prijzen dalen doordat zij mee moeten met de enorme concurrentie op de markt.

 

 

admin